Imate staru bijelu tehniku i metalne predmete koje želite ukloniti? Imamo odličnu vijest za vas! Pružamo besplatan odvoz bijele tehnike i metala, brzo i jednostavno.

Besplatan odvoz

Nema potrebe da se mučite s razmišljanjem kako se riješiti tih predmeta. Naša stručna ekipa dolazi na vašu adresu u Zagrebu i okolici te preuzima sve vaše stare aparate i metalne objekte.

Bilo da je to stari hladnjak, perilica, štednjak ili drugi metalni predmeti poput bicikla, ograde ili lonaca, mi smo tu da vam pomognemo.

Besplatan odvoz bijele tehnike i metala

Naša usluga je potpuno besplatna, bez ikakvih skrivenih troškova. Vaša jedina zadaća je nazvati nas i dogovoriti termin. Mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

Recikliranjem i pravilnim zbrinjavanjem bijele tehnike i metala u Zagrebu, brinemo se za okoliš. Vaši stari predmeti dobivaju novi život, a vi se oslobađate tereta na održiv način.

Zaboravite na muke s odvozom bijele tehnike i metala. Pozovite nas i iskoristite našu besplatnu uslugu odvoza. Uklonite starije i napravite prostor za nove stvari. Zakažite odvoz danas i oslobodite se bez ikakvih briga!